За мен

Казвам се Цвети Веселинова. Направих този сайт за всеки от Вас, на който му предстои специално лично или професионално събитие, което би искал да украси с музикални изпълнения на живо. Време е да Ви се представя и да разберете малко повече за мен и всичко, с което се занимавам. Ще Ви разкажа как се зароди любовта ми към музиката и днес мога смело да заявя, че това е моето призвание.

На 6-годишна възраст станах част от хор „Бодра смяна”. Там прекраха 11 прекрасни години в музикално обучение по теория и практика, множество изяви, конкурси, турнета и т.н. В продължение на 10 години участвах в представления на Софийската опера и балет, в постановки като Бохеми, Тоска, Турандот, Кармина Бурана, Макбет и много други. След това посещавах уроци по поп и джаз пеене, солфеж и пиано.

По време на музикалното ми обучение, концерти и изяви завърших Журналистика и Връзки с обществеността в курса на проф. Любомир Стойков.

От години работя в различни заведения, хотели, пиано барове, частни мероприятия, сватби и т.н. Репертоарът ми е разнообразен и цветен, съвкупност от хубави песни в различните жанрове (поп, рок, българска естрада, английски, испански, италиански, френски песни, български фолклор и т.н.). Работя с различни музиканти, DJ-и, танцови формации, фотографи, видеооператори, балети и др.

Имала съм и участия зад граница – Лондон и Лас Вегас. Те бяха насочени към чуждата аудитория, съпроводени със специална подготовка, както от музикални изпълнения, така и от хореография, костюми и тематичен сюжет.

Била съм водеща на редица концерти, сватбени тържества, рождени дни и т.н. Обичам да бъда в контакт с хората и да се забавлявам редом с тях. Това ме зарежда и сближава с публиката.

През 2018г. участвах във фестивала Пирин Фолк Сандански. Явих се в двете конкурсни програми и бях отличена с 5 награди. Авторската песен, която представих „Сърце на место” е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Христина Димова. Аранжиментът на песента, наградена в конкурса за Изпълнителско изкуство „Едно мало дете”, също е на Светослав Лобошки. Благодаря им от сърце за това, че сбъднаха една моя мечта с широки сърца и приятелско отношение.

В продължение на една година бях певицата на бенда в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Не мога да нарека всичко, което правя работа. За мен музиката, пеенето, срещата с хора е привилегия. Да допринесеш за празника на някого и да виждаш радостта в очите му – безценно!

Поздрави,
Цвети

Връзка с мен

За мен ще бъде удоволствие да обсъдим Вашите предстоящи специални събития. Свържете се с мен на телефон +359889887721, или на имейл cveti.music[at]gmail.com