Да допринесеш за празника на някого и да видиш радостта в очите му – безценно!

Незабравим ден. Неповторима емоция. Прекрасни спомени. И нищо нямаше да е същото без теб! Благодарим ти от сърце, че направи денят ни още по романтичен, забавен и емоционален. Ти правиш от всеки ден празник!
Галена & Георги

Искахме сватба, която да не натоварва нито роднини, нито приятели, нито помагачи и организатори. Искахме певица, но не искахме всяка певица. На финалната проба за роклята и буквално 2 седмици преди сватбата, разказах на Галя от Viktoria Bridal, че си нямаме само певица. Описах и я така „искам не някой известен, който да дойде безлично да изпее няколко песни, да вземе няколко хиляди и да си рекламира новия репертоар, искам някой който да си влага сърцето си и това да личи. Галя се усмихна и каза, че познава правилния човек.

Даде ми телефона на Цвети, чухме се, видяхме за едно следобедно кафе. След срещата си говорихме с бъдещия ми съпруг и го питах „не е ли рисковано, не знаем как ще се справи, а той – “не я ли видя – с този блясък в очите и с тази енергия няма шанс да не се справи“.

И така и стана. Цвети дойде сияйна и усмихната, в бляскава рокля и грееща. Разбра се сама с диджея, всичко уговориха сами и финално го обсъдихме набързо преди да влезнем в ресторанта.

А като запя – нямаше такъв глас и заряд! Справи се идеално и с Zaz, Tina Turner, народни песни и какво ли още не. На следващия ден гости ме питаха от колко време се познаваме с Цвети и защо не сме им казали по-рано за нея. А тя наистина се раздаде, сякаш ни беше много добър приятел.

Прекрасна Цвети, благодарим ти, продължавай така, защото малко са хората с твоя глас и твоето излъчване!

Диди & Жоро

Никога няма да забравим невероятния празник, в който се превърна нашата сватба благодарение на Цвети!

Мила Цвети, ти сбъдна наша мечта като изпя песента на първия ни сватбен танц с такава обич и топлина специално за нас! Ти повдигна до най-високи нива настроението на вечерта! Ти си тази, на чиито песни всички танцуваха и пяха! Ти най-добре умееш да усещаш публиката отсреща и да я накараш да се забавлява до безкрай. Благодарни сме ти от сърце, защото ако не беше ти, сватбата ни нямаше да е това, което е.

p.s. Това е мнение не само на нас, като младоженци, но и на всички гости, с които сме разговаряли след сватбата – безкрайно впечатлени и доволни.

Нина & Павел

Нашият сватбен ден беше прекрасен,незабравим и неповторим, но той нямаше да бъде такъв без участието на теб, Цвети.Ти си един човек обичаш това, което прави, раздаващ се с цялото си сърце и душа. Човек, който знае как да накара хората да се почустват добре и специални.

Музиката е част от нейното сърце и това се вижда във всяко едно изпълнение. Нашият ден нямаше да е същият без теб. Благодарим ти за всичко, което направи за нас в този ден, благодарим ти, че внесе настроение и накара всички гости да се веселят.

За нас беше чест да си част от този ден.

Алекс & Дидо

Цвети е изключително положителен човек, с прекрасна усмивка и чувство за хумор. Още с първата ни среща успя да ни спечели с топлото си отношение и с усмивката си. Бяхме приятно изненадани, че ни предложи помощта си като на истински приятел, а тъкмо се бяхме запознали. Почувствахме я близка и бяхме убедени, че ще се сработим чудесно. Така и стана.

Подготовката за самата сватба премина много леко и гладко, като освен с избор на музика и песни, ни помагаше и с полезни съвети за много други дейности и покупки около събитието.

Изнесеният ритуал положи началото на нашата сватба – незабравим, романтичен и едновременно различен и забавен, благодарение на опита и усета на Цвети. Вечерта беше изпълнена с много настроение и разнообразна музика. Цвети има богат репертоар от песни в различни стилове. Знае как да предразположи своята аудитория и да я усмихне. Не само ние бяхме впечатлени от нейното изпълнение и професионализъм, но и много наши приятели, които ни питаха как и от къде сме я намерили.

За нас Цвети е перфектният избор за водещ, изпълнител и организатор на нашето най-важно събитие.

Надя & Благо